SEO OPTIMIZACIJA

Šta je to SEO i da li je uopšte potreban?

Da li ste znali da…

  • SEO Optimizacija web sajtova predstavlja najjeftiniji vid internet marketinga?
  • Najosnovniji sajt (odradio Vam komšija – osnovac) koji je SEO optimizovan predstavlja kvalitetnije rešenje od profesionalno izrađenog sajta koji nije optimizovan?
  • Sajt koji nije optimizovan za pretraživače praktično i ne postoji?

Mnogi misle da je redosled sajtova na pretraživačima sortiran nasumično, međutim stvar je potpuno drugačija. U moru kvalitetnih sajtova,sa još kvalitetnijim sadržajima, na prvoj stranici će se naći samo sajtovi koji su SEO optimizovani.

Pitate se zašto?  Odgovor je veoma jednostavan.

SEO optimizacija web sajtova (eng. “Search Engine Optimization”) je jedini način da pomognete pretraživaču (na našim prostorima, u 90% slučajeva to je Google) da Vaš sajt što bolje pozicionira ,odnosno da kada posetilac unese ključnu reč ,u rezultatima njegove pretrage upravo Vi budete na prvoj strani koja svakako garantuje veću posetu – a što više posetilaca – veći je i potencijalni prihod.

 

seo optimizacija

 

U nastavku, prikazaćemo Vam jedan od naših mnogobrojnih projekata SEO Optimizacije. Konkretno, radi se o teškom ali uspešno ispunjenom zadatku koji je glasio – pored 45.8 miliona konkurentnih stranica klijentu obezbediti prikaz na prvoj stranici Google pretraživača.

Rezultat možete proveriti klikom na sliku.

seo optimizacija web sajtova

seo optimizacija

adminSEO Optimizacija